1:1 coaching-Samtaler


Hvem er coachingsamtaler til?

Coachingsamtaler er til dig, der gerne vil have en (voksen) at snakke med. En der især lytter til dig og ser dig, som den du er - og som ikke nødvendigvis er din forælder, kæreste eller lærer. Jeg coacher primært unge piger og drenge, der gerne vil lære at tro mere på sig selv.

Hvad er coachingsamtaler?

En coachingsamtale er en fortrolig snak mellem dig og mig. Jeg lytter til, hvad du har brug for og coacher ud fra en model, der hedder “De seks Trin”. Du vil opleve dette positivt og givende, fordi det blot føles som mange nysgerrige spørgsmål. Disse spørgsmål kan få dig til at reflektere og mærke efter, hvad der betyder mest for dig.

Hvorfor coachingsamtaler?

Coachingsamtaler er en fantastisk metode til dig, der synes forventningspres fra omgivelser og venner engang i mellem “vælter dig omkuld”. Du er måske ikke rigtig glad, og ikke helt dig selv. Coachingsamtaler er gode til dig, der vil lære at hvile i det, du siger og gør samt stole mere på dig selv og dine egne beslutninger. Metoden er yderst effektiv til at nå dine mål og skabe de forandringer, du ønsker.


Det praktiske

  • 1:1 coaching-samtaler kan foregå i mit lokale i Svendborg (face-to-face) eller via Skype, FaceTime eller pr. telefon (online)

  • Opstart: Du kan skrive, ringe eller blot booke en kort og uforpligtende samtale, og derefter vurderer om vi skal indlede et samarbejde.

  • Garanti: Er du ikke tilfreds efter første samtale, får du pengene retur.

  • Afbud skal ske senest 24 timer inden aftalt tid pr. sms. Ved sygdom skal afbud ske pr. sms senest kl. 7.00 på dagen ellers erstattes aftalte samtaletid ikke, og der betales fuld pris.

  • Pris: 850 kr. (inkl. moms). Faktura sendes pr. mail.


Hvad vil du opleve efter samtalerne?

Du vil opleve at møde nye indsigter, som du selv har fundet frem til. Jeg vil af og til introducere dig for nye redskaber og værktøjer, der gør, at du bliver i stand til at håndtere situationer anderledes og ofte mere hensigtsmæssigt. Du kan have gavn af disse redskaber og dine egne nye indsigter resten af livet.

Andre der har haft gavn af coachingsamtaler siger...

Mor til Frederik, 17 år:
"Du har virkelig ❤️ på rette sted og virker hammer dygtig/kompetent 👍🏼" 

Christian, 18 år:
"Trine er meget forstående og velforberedt. Det var takket være hendes præcise, simple men meget rammende spørgsmål, jeg kunne finde frem til de sande svar for mig." 

Mor til 17-årig Frederikke:
"Min datter er super glad for samtalerne med dig. Hun har i løbet af de sidste 4-5 år talt en del med psykoterapeuter og psykologer, og hun siger at det, du gør, er meget anderledes. Det er håndgribelige værktøjer hun kan bruge." 

Emma, 14 år:
"Trine er en mega god coach, som er god til at lytte. Hun gør meget ud af at sige, at der ikke er nogle forkerte svar på de spørgsmål, hun stiller. Samtalerne med Trine opleves som meget positive." 

Anette er forælder til en teenager:
"Jeg har også mange gange efter forløbet med dig tænkt, at nu er han bare i balance og er en glad og harmonisk dreng - vi er dig dybt taknemmelige for de "redskaber", du har givet ham med på vejen."