er du i tvivl? bliv afklaret


Hvem egner dette sig til?

Kender du til tvivlen, når du skal vælge skole eller uddannelse? Eller tvivlen når du er startet, og kan mærke, at dit valg ikke føles rigtigt? Coachingsamtaler med fokus på at blive afklaret er perfekte til dig, der har brug for at tage en beslutning. Disse samtaler er også gode til dig, der gerne vil skifte job, men ikke tør tage springet.

Hvad handler “Er du i tvivl? Bliv afklaret” om?

Dette forløb er til dig, der har brug for at få vendt din tvivl med en coach. Det, jeg gør, er, at lytte til dig. Jeg tager dig mentalt med ud til klippekanten, hvor du kan mærke hvad det er, der udfordrer dig og får dig til at tvivle. Det er en fortrolig samtale på ca. 45 minutter - mange ønsker at gøre det online.

Hvorfor vælge at snakke om tvivlen?

Tvivl er ofte et fint pejlemærke, der vil os noget. Tvivl kan skabe frygt, men det kan også mødes med tillid. På den anden side af tvivlen findes stoltheden, modet og glæden ved at have taget sig selv alvorligt.

Du skal vide, at jeg af og til oplever, at det der bliver sagt hos mig ikke altid er det, der sker. Det er faktisk meget almindeligt og ikke nødvendigvis negativt. Jeg ser det som en afklaring hos dig, hvor tankerne bliver vendt og drejet og tvivlen formindskes eller helt forsvinder.

Der sker nemlig det, at når du åbner op og giver dig selv lov til at tvivle, så mærker du rent faktisk hvad du vil.  


Det praktiske

  • 1:1 coachingsamtaler foregår i mit lokale i Svendborg (face-to-face) eller via Skype, FaceTime eller pr. telefon (online)

  • Opstart: Du kan skrive, ringe eller blot booke en kort og uforpligtende samtale, og derefter vurderer om vi skal indlede et samarbejde.

  • Garanti: Er du ikke tilfreds efter første samtale, får du pengene retur.

  • Afbud skal ske senest 24 timer inden aftalt tid pr. sms. Ved sygdom skal afbud ske pr. sms senest kl. 7.00 på dagen ellers erstattes aftalte samtaletid ikke, og der betales fuld pris.

  • Pris: 850 kr. (inkl. moms). Faktura sendes pr. mail.


Hvad vil du opleve efter samtalerne?

Du vil opleve, at når der tillidsfuldt bliver lyttet til din tvivl, kan du ærligt forholde dig til din indre stemme. For nogle er en enkel afklarende coachingsamtale nok. De fleste vælger dog flere samtaler. Faktum er, at alle jeg har talt med oplever at blive 100% afklaret. Nogle stopper på den skole, hvor de startede. Andre vælger efterskolen fra inden skolestart. Enkelte skifter helt studieretning. Og andre igen bliver hvor de er. Nogle siger deres job op og bliver selvstændige.

Det er kun dig selv, der kan finde ud af det, hvis du lader tvivlen komme frem i lyset. På den lange bane vil du tage det med dig, at det er helt ok at være i tvivl. Uanset hvilken retning, du vælger, vil du måske aldrig føle dig 100% sikker.

Start evt. med at spørge dig selv, hvilken retning, du vil fortryde mest, hvis ikke du handler på det? Du er meget velkommen -  og ganske uforpligtende og fortroligt - at sende mig dit svar. Klik på knappen herunder, så kan du sende mig en besked. 
(P.S. Vi fortryder sjældent det vi gør, men ofte det vi ikke gør!)