mindfulness


Hvem er mindfulness til?

Mindfulness er til dig, der vil lære at finde ro og være mere tilstede i nuet. Det er til dig, der har brug for grounding, når du skal fremlægge, gå til eksamen eller jobsamtale. Mindfulness egner sig godt til dig, der overtænker og bekymrer dig i og om nye situationer.

Er du lærer, pædagog, sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent? Så er mindfulness særdeles velegnet til dig. I en (måske) travl og stresset hverdag, hvor du giver meget af dig selv til dem omkring dig, er det vigtigt, du finder balance i også at drage omsorg for dig selv.

Hvad er mindfulness?

Med mindfulness begynder du at slappe af i kroppen, fordi du lærer at aktivere det rolige i dig. Du lærer også at slippe dine (negative/urolige/nervøse) tanker. Det trænes ved at jeg guider dig med min stemme og afspændingsmusik, så du derved lærer at koncentrere dig og fokusere på det vigtige. Mindfulness laves stående, siddende eller liggende.

Hvorfor mindfulness?

I forbindelse med situationer, der kan stresse og vække nervøsitet, er mindfulness effektivt at mestre. Med mindfulness træner du det beroligende system i dig - kaldet det parasympatiske nervesystem - som hjælper med at restituere og genopbygge. Når du kender til mindfulness, og har øvet det, kan du “hive det frem” i de situationer, hvor du har brug for at finde ro, koncentration, fokus og tage kloge beslutninger.


Det praktiske

  • Mindfulness foregår i mit lokale i Svendborg

  • Afbud skal ske senest 24 timer inden aftalt tid pr. sms. Ved sygdom skal afbud ske pr. sms senest kl. 7.00 på dagen ellers erstattes aftalte samtaletid ikke, og der betales fuld pris.

  • Pris: 850 kr. (inkl. moms). Faktura sendes pr. mail.


Hvad vil du opleve efter mindfulness?

De fleste mærker et øjeblikkeligt resultat, fordi åndedrættet er den hurtigste vej til ro i krop og sind. Du vil blive trænet i opmærksomhed på nuet, og dit fokus øges samtidig med du bliver bedre til at koncentrere dig. På sigt vil du blive bedre til at lade dine tanker være og blot lade dem glide videre - lige som skyer på himlen. Du vil lære at iagttage både dine tanker og følelser uden med det samme at reagere på dem.

Andre der har haft gavn af mindfulness siger...

Joy, 47, virksomhedsejer:
"Man har instant tillid til Trine. Hun har ro og overskud og den lækreste stemme. Præventivt, ønsket om fordybelse i livet eller symptom på ubalance; jeg anbefaler Trine til det hele❤️"

Mor til Mads i 8. klasse:
“Hej Trine. Mads fortæller, at han i dag fik en test i skolen. Han brugte noget af det fra i går med at tælle – for bedre koncentration. Og fik scoret 10. Han er vildt glad.” 

Berit, 62 år og underviser:
"Når Trine guider i mindfulness, får hendes rolige facon og skønne stemmeføring mig til at falde helt til ro - både krop og psyke kan slappe af og jeg fokuserer ikke på hverken tanker eller følelser. For mig er mindfulness en oase, hvor jeg kan give helt slip - og hvor jeg lader op. Jeg er sikker på, at det er medvirkende til, at jeg ikke stresses i mit arbejde med udfordrede unge. Det gode ved mindfulness er også, at der både er små, korte og længere øvelser, og jeg kan bruge dem hvorsomhelst og nårsomhelst." 

Mor til en pige i folkeskolen:
“Trine er empatisk, engageret, fleksibel, dygtig og rigtig rigtig sød."