Coach & mentor

Jeg er Certificeret Coach med speciale i Life- & Businesscoaching fra Sofia Manning. Desuden har jeg gennemført et træningsmodul indenfor Emotions Fokuseret Terapi (EFT) med Jette Simon.

At være lyttende og stille de rigtige spørgsmål er for mig coaching. Jeg hjælper unge med at tro på sig selv og hjælper dem med at opdage nye sider af sig selv.

En forælder til en ung pige skriver: Hun er super glad for samtalerne med dig. Hun har i løbet af de sidste 4-5 år talt en del med psykoterapeuter og psykologer, og hun siger, at det du gør er meget anderledes. Det er håndgribelige værktøjer hun kan bruge. 

Louise på 26 år siger: “Jeg har haft Trine som min personlige coach gennem et par måneder. Hun er fantastisk dygtig til at finde de vigtige problemstillinger og trykke mig på maven, så jeg kan udvikle mig personligt. Jeg har arbejdet med flere coaches før, men jeg har ikke haft en coach, der på samme måde forstår at udvikle mig personligt, som Trine gør, så derfor mange varme anbefalinger fra mig.”

Line på 25 år udtaler: Den bedste oplevelse har været, at jeg i dag har et meget bedre forhold til mig selv.”

 
Coach Trine M. Lønfeldt

Mentor Trine M. Lønfeldt

Mindfulness instruktør

Jeg er uddannet Mindfulness Instruktør hos Sussanne Wexø. 

Her er der tekst på vej om mindfulness... 

Mor til Mads skriver: “Hej Trine. Mads fortæller, at han i dag fik en test i skolen. Han brugte noget af det fra i går med at tælle – for bedre koncentration. Og fik scoret 10. Han er vildt glad.” 

Mor til en pige i folkeskolen skriver: “Trine er empatisk, engageret, fleksibel, dygtig og rigtig rigtig sød."


Underviser

Jeg har mange års undervisningserfaring qua min læreruddannelse. 

I dag bruger jeg mine undervisningskompetencer til at give unge i grundskolen et fagligt og mentalt løft i en-til-en undervisning - kaldet MatematikBoost.

Virksomheder og institutioner bruger mig som ekstern underviser - primært med emner, der handler om unges trivsel.  

Jeg afholder af og til workshops. Tjek her om der er nogle aktuelle workshops, der kunne have din interesse.  

En workshop-deltager siger: "Du får en super god formidler samt gode værktøjer og øvelser. Det kan være konstruktivt at få konkrete billeder på det, der optager ens tanker. Trine er som menneske meget inspirerende, tydelig og har guidet os dygtigt. Det har været en øjenåbner."
 

Underviser Trine M. Lønfeldt