Coach & mentor

Jeg er Certificeret Coach med speciale i Life- & Businesscoaching fra Sofia Manning. Desuden har jeg gennemført et træningsmodul indenfor Emotions Fokuseret Terapi (EFT) med Jette Simon.

At være lyttende og stille de rigtige spørgsmål er for mig coaching. Jeg hjælper unge med at tro på sig selv og hjælper dem med at opdage nye sider af sig selv.

Louise på 26 år siger: “Jeg har haft Trine som min personlige coach gennem et par måneder. Hun er fantastisk dygtig til at finde de vigtige problemstillinger og trykke mig på maven, så jeg kan udvikle mig personligt. Jeg har arbejdet med flere coaches før, men jeg har ikke haft en coach, der på samme måde forstår at udvikle mig personligt, som Trine gør, så derfor mange varme anbefalinger fra mig.”

Line på 25 år udtaler: “Den bedste oplevelse har været, at jeg i dag har et meget bedre forhold til mig selv.”

➤ Følg med på instagram under #CoachSvendborg samt @trinelonfeldt

 
Coach Trine M. Lønfeldt

Mentor Trine M. Lønfeldt

Mindfulness instruktør

Jeg er uddannet Mindfulness Instruktør hos Sussanne Wexø og har i mange år selv praktiseret mindfulness. 

Mindfulness handler for mig om at give nuet fuld opmærksomhed. Det kan trænes med guidede meditationer og afslapningsmusik. Når du har lært at berolige dig selv, bliver det lettere at finde ro og håndtere pressede situationer (fx fremlæggelser, eksamen, jobsamtaler).

Mor til Mads skriver: “Hej Trine. Mads fortæller, at han i dag fik en test i skolen. Han brugte noget af det fra i går med at tælle – for bedre koncentration. Og fik scoret 10. Han er vildt glad.”  


Underviser

I de sidste 20 år har jeg undervist elever i grundskolen og på efterskoler. Jeg har erfaring som feedbacker og mentor på Coach- og MadMentor-uddannelsen. 

Jeg er generelt optaget af unges trivsel. Mit fokus er at hjælpe unge til at finde frem til egne kompetencer og styrker. Lære at tro på egne evner og sig selv. Jeg har bl.a. udviklet PowerJump til unge piger. 

Min baggrund er tillige en læreruddannelse med linjefag i matematik. Den matematiske undervisningskompetence bruger jeg i dag 1:1 ved at give unge et fagligt og mentalt løft med MatematikBoost

"Du får en super god formidler samt gode værktøjer og øvelser. Det kan være konstruktivt at få konkrete billeder på det, der optager ens tanker. Trine er som menneske meget inspirerende, tydelig og har guidet os dygtigt. Det har været en øjenåbner."
 

Underviser Trine M. Lønfeldt