EKSAMENS-modellen


Hvem er EksamensModellen henvendt til?

Hvis du kender til eksamensangst og nervøsitet i forbindelse med test og prøver er denne model meget brugbar for dig. EksamensModellen er henvendt til alle, der oplever (noget af) dette: Forskellige fysiske og mentale stopklodser som fx nervøsitet, svedige hænder, blussende kinder, rystende stemme, hjertebanken, koncentrationsbesvær, manglende fokus eller overdreven anspændthed og bekymring.

Hvad er EksamensModellen?

Modellen er bygget op af 7 ord, som er vigtige at mestre i forbindelse med eksamensangst (og andre situationer hvor du er nervøs). Under hver af de 7 ord “gemmer” sig nogle af de bedste fif, indsigter og strategier. De 7 ord i EksamensModellen handler om:

Egentilstand
Komfort
Styrker
Accept
Mindfulness
Egenomsorg
Nærvær

EksamensModellen er udviklet af Trine M. Lønfeldt, som har mange års erfaring med unge og eksamensangst. På youtube finder du en video, der handler om at skabe balance til eksamen.

Hvorfor EksamensModellen?

Ovenstående syv ord vil give dig brugbar viden, gennemtestede øvelser og redskaber der virker. Gennem coachende samtaler, vejledning og “tips og tricks” får du tid til refleksion over alle dine nye indsigter. Al dette vil hjælpe dig til eksamen samt i forbindelse med situationer, hvor du “er på”, som fx en jobsamtale, fremlæggelse og hvis du skal holde tale.


Det praktiske

  • Vi mødes i mit lokale i Svendborg (face-to-face) eller via Skype, FaceTime eller pr. telefon (online)

  • Antal: For at få det bedste ud af EksamensModellen anbefales 4-8 gange. Det er en god idé, at få kendskab til EksamensModellen i god tid inden du står i en situation, hvor du mærker ubehaget.

  • Afbud skal ske senest 24 timer inden aftalt tid pr. sms. Ved sygdom skal afbud ske pr. sms senest kl. 7.00 på dagen ellers erstattes aftalte samtaletid ikke, og der betales fuld pris.

  • Pris: 850 kr. (inkl. moms). Faktura sendes pr. mail.


Hvad vil du opleve efter at have lært EksamensModellen?

Du vil over tid opleve at kunne gennemføre din eksamen mere balanceret. Det vil sige med mere ro, overblik og naturlighed. Du vil lære at håndtere din nervøsitet mere hensigtsmæssigt og gå ind til eksamen med større åbenhed og glæde. Med EksamensModellens værktøjer vil du lære dig selv at stå stærkere og tro mere på dig selv. Du vil opdage dine styrker og svagheder - og finde strategier til at tage dig kærligt at begge sider. På en måde vil du opleve at få din indre eksamens-kriger tændt.

Andre der har haft gavn af EksamensModellen siger...

Mille, 19 år:
"Trine formår at skabe en helt specielt ro. Hun har lyttet, sat spørgsmålstegn og så har hun givet mig redskaber til at flytte fokus og acceptere mig selv. Den nervøsitet jeg havde første gang, jeg skulle snakke med Trine, forsvandt hurtigt da jeg kunne sidde hjemme i mine trygge omgivelser og åbne op. Det har været så godt at være en del af Trines online forløb. Tak for det! Forløbet med Trine har været en kæmpe hjælp for mig - ikke kun i forbindelse med eksamen, men generelt redskaber man kan bruge i alle situationer." 

Mor til Frederik på 17 år:
"Du har virkelig ❤️ på rette sted og virker hammer dygtig/kompetent 👍🏼"