Coach

Jeg er Certificeret Coach med speciale i Life- & Businesscoaching fra Sofia Manning / Manning Inspire. Desuden har jeg gennemført et træningsmodul indenfor Emotions Fokuseret Terapi (EFT) med Jette Simon.

Jeg tror på, at det at være oprigtigt undrende og nysgerrig overfor mennesker er vejen til deres hjerter. En af mine styrker er at stille spørgsmål, der udfordrer, samtidig med jeg rummer de svar og følelser, der måtte komme. Jeg hjælper unge med at tro på sig selv og hjælper dem med at opdage nye sider af sig selv.

En forælder til en ung pige skriver: Hun er super glad for samtalerne med dig. Hun har i løbet af de sidste 4-5 år talt en del med psykoterapeuter og psykologer, og hun siger, at det du gør er meget anderledes. Det er håndgribelige værktøjer hun kan bruge. 

Louise på 26 år siger: “Jeg har haft Trine som min personlige coach gennem et par måneder. Hun er fantastisk dygtig til at finde de vigtige problemstillinger og trykke mig på maven, så jeg kan udvikle mig personligt. Jeg har arbejdet med flere coaches før, men jeg har ikke haft en coach, der på samme måde forstår at udvikle mig personligt, som Trine gør, så derfor mange varme anbefalinger fra mig.”

 
Coach Trine M. Lønfeldt

Mentor Trine M. Lønfeldt

Mentor

Vi mødes i et fortroligt og ligeværdigt rum og snakker om livets udfordringer.

En mentor er en erfaren person, som gennem coaching, sparring og vejledning deler ud af sine kompetencer for at støtte til den bedst mulige udvikling. En af mine styrker er, at jeg på en tillidsfuld måde formår at få åbnet op hos det menneske, jeg sidder overfor. 

Line på 25 år udtaler:  “Jeg har opdaget helt nye sider af mig selv, hvilket har gjort en positiv forskel i mit liv. Den bedste oplevelse har været, at jeg i dag har et meget bedre forhold til mig selv.”

17-årige Laura siger efter et mentorforløb: “Den største forskel har været, at jeg har fået følelsen af at være okay - uden at skulle tilpasse mig andre. Bare være den version af mig selv, JEG synes mest om."


Underviser

Jeg har mange års undervisningserfaring qua min læreruddannelse. 

I dag bruger jeg mine undervisningskompetencer til at give unge i grundskolen et fagligt og mentalt løft i en-til-en undervisning - kaldet MatematikBoost.

Virksomheder og institutioner bruger mig som ekstern underviser - primært med emner, der handler om unges trivsel.  

Jeg afholder af og til workshops. Tjek her om der er nogle aktuelle workshops, der kunne have din interesse.  

En workshop-deltager siger: "Du får en super god formidler samt gode værktøjer og øvelser. Det kan være konstruktivt at få konkrete billeder på det, der optager ens tanker. Trine er som menneske meget inspirerende, tydelig og har guidet os dygtigt. Det har været en øjenåbner."
 

Underviser Trine M. Lønfeldt