1:1 Samtaler

"Hej Trine. Jeg har mange gange tænkt på at jeg skulle have sagt TAK til dig for dit forløb med vores søn sidste år. Jeg kan huske, du sagde, at der godt kunne gå et stykke tid, inden vi kunne mærke nogen forandring. Der gik også lidt tid og i starten hvor han ændrede sig - kunne vi f.eks høre at han satte grænser for sin storebror og jeg tænkte bare - hvor kom det lige fra - og så sendte jeg dig en kærlig tanke." Mor til en 17-årig dreng.

Bliv mere tro mod dig selv

Med udgangspunkt i to af de stærkeste coaching-værktøjer arbejder vi visuelt med dig og dine ord, så du lærer at blive mere tro mod dig selv. Her er en udtalelse fra Sofie, 15 år: "Jeg er gået fra ikke at føle mig god nok, til at kunne føle mig mere fri og bare være mig selv. Trine har hjulpet mig med at lade være med at tænke på, hvad andre tænker om mig, til at kunne tænke:
Hey jeg er faktisk god nok og det er okay, at jeg er her.” 

Powerjump

PowerJump er et gruppeforløb til unge piger.
Nyt hold starter først igen i 2019.

Hvem er du egentlig

- uden alle de andre?

Individuelt forløb til dig der ønsker mere mod til at gøre, som du vil.  
"Jeg har fået vendt og reflekteret en masse, hvilket har fået mig til at opdage helt nye sider af mig selv. Forløbet har været en kæmpe gave til mig selv. Trine er meget forstående og utrolig imødekommende. Hun er personlig og professionel og får en til at føle, at hun vil en. Takket være de præcise, simple, men meget rammende spørgsmål har jeg nu et meget bedre forhold til mig selv."

EKSAMENSANGST

Kunne du tænke dig at være mindre nervøs og anspændt?
Lær EKSAMENSmodellen at kende og find en tilstand, der giver dig mere ro.

Ekstern underviser

Hvad med at jeg kom ud til jer og underviste, afholdt x antal workshopdage, kurser eller andet?

MATEMATIKBOOST

Privatundervisning til elever i 3.-9. klasse.
MatematikBoost rykker dig, fordi det giver et fagligt og mentalt løft  - og er måske lige det der skal til?