Bliv mere tro mod dig selv


Hvem er dette forløb til?

“Bliv mere tro mod dig selv” er til dig, der mærker en ubalance i dit liv, men måske ikke lige ved hvorfor. Hvis du undrer dig og gerne vil have et (visuelt) overblik - og en forståelse af dine livsområder - så er dette noget for dig.

Forløbet er effektivt for alle og egner sig særlig godt til dig der er:

 • Teenager

 • Ny på arbejdsmarkedet

 • Har knas i parforholdet

 • Sportsudøver

 • Ensom (Læs blogindlæg om ensomhed her)

 • Førstegangsforælder

 • Interesseret i at lære at blive mere tro mod dig selv

Hvad er “Bliv mere tro mod dig selv”?

LivsHjulet og LivsVærdier er omdrejningspunkterne for dette forløb. Det er to fantastiske coachingværktøjer, som begge kan vælges eller hver for sig.

LivsHjulet er et visuelt værktøj, vi udfærdiger sammen. Det handler om de livsområder, der fylder allermest hos dig lige nu. Det kan fx være skole, familie, arbejde, uddannelse, børn, fritid, venner, partner, bolig, sociale medier, sundhed, mad, træning, krop, trivsel og egentid. Jeg guider og hjælper dig og spørger ind til, hvor tilfreds du er med netop dette livsområde, hvordan du trives, og hvor du måske mærker ubalance.

LivsVærdier er en liste med ord, der identificerer hvem du er. Her handler det om at få øje på de positive værdier, du inderst inde står for. Værdier er følelser, som fx: tryghed, kærlighed, samhørighed, sundhed, frihed, glæde, ærlighed, troværdighed, omsorg, succes, forståelse, kompetence, lykke, ansvarlighed, anerkendelse, empati, sjov og humor, trivsel, nærvær, engagement, respekt, åbenhed, tillid, nysgerrighed, ligeværd, effektivitet, optimering, udvikling, forankring, mod, balance og tolerance.

Hvorfor blive mere tro mod sig selv?

Det er vældig rart at have et stærkt værdisæt. Når du kender dig selv og dine værdier - og begynder at forholde dig troværdigt til dem, så bliver du gladere indeni. Mange fortæller mig, at de ofte siger “ja” til andre, hvor de havde ønsket at de nok havde sagt “nej”. De ved ikke hvorfor det er sådan. Det kan LivsHjulet og Livsværdier hjælpe med. At blive tro mod dig selv, hjælper dig med det store “JA” til dig selv. Du lærer at forstå dig selv bedre og opdager, hvad der er det vigtigste i dit liv. Det er ikke det perfekte, vi stræber efter, men et liv der gør dig glad og som føles autentisk. Ved at du bliver bevidst og afklaret om dine værdier, bliver det lettere at være dig, og du bliver mere tro mod dig selv.


Det praktiske

 • Bliv mere tro mod dig selv (LivsHjulet og LivsVærdier) foregår i mit lokale i Svendborg (face-to-face)

 • Afbud skal ske senest 24 timer inden aftalt tid pr. sms. Ved sygdom skal afbud ske pr. sms senest kl. 7.00 på dagen ellers erstattes aftalte samtaletid ikke, og der betales fuld pris.

 • Varighed: LivsHjulet ca. 2 timer // LivsVærdier ca. 2 timer

 • Pris: LivsHjulet 1.700 kr. // LivsVærdier 1.700 kr. // SPAR 20% ved køb af begge værktøjer samtidig. Priserne er inkl. moms. Faktura sendes pr. mail og betales inden opstart.


Hvad vil du opleve efter forløbet?

Efter at have lært disse to berigende værktøjer at kende (som du altid selv kan arbejde videre med efterfølgende!), vil du mærke, at du har lettere ved at beslutte og i det hele taget finde frem til, hvad der er vigtigst for dig. Du bliver i stand til at være mere tro mod dig selv i forhold til dine valg, og hvad du bruger din tid på. Du vil opleve mere ro og balance, når du lærer vigtigheden af at prioritere, som det passer bedst til dig. Du vil opdage, at når dine værdier stemmer overens med den måde, du lever dit liv på, vil du blive meget gladere.

Andre der har haft gavn af disse værktøjer siger...

Emil, 17 år:
"Forløbet har givet mig en ny indsigt i mig selv. Jeg har opdaget, at jeg selv har mulighed for at skabe mit eget liv, som jeg gerne vil have det - uden at jeg skal vægte andres værdier højere end mine egne."

Pernille, 23 år:
"Trine er utrolig imødekommende og empatisk. Hun er personlig, men også professionel. Hun får en til at føle, at hun virkelig vil en - og det fik mig til at åbne op for tankerne." 

Stine, 25 år:
"Den bedste oplevelse ved forløbet har været, at jeg i dag har et meget bedre forhold til mig selv. Jeg troede ikke det kunne gøre så stor en forskel for mig. Jeg har fået vendt, drejet og reflekteret en masse, hvilket har fået mig til at opdage helt nye sider af mig selv."